Bolluca Semt Stadı ve Çevre Düzenlemesi

Arnavutköy ilçesindeki kentsel-sosyal donatı yatırımları kapsamında Arnavutköy İlçesi Bolluca Bölgesinde semt spor sahası yapılması planlanmış olup, söz konusu plana uygun olarak Bolluca Semt Spor Sahası ve Çevre Düzenleme Projesi hazırlanmıştır.

Bu proje ile; futbol sahasının, tribün ve soyunma odalarının yer aldığı, çevre düzenlemesi ile bölge halkının taleplerine cevap verecek rekreasyon alanlarını barındırmayı, genel vaziyet planı kararları ile açık alan kurgusunu korumayı, güçlendirmeyi ve alanı çevreleyen mahalle dokusunun yaşam şartlarını iyileştirerek geliştirilmesi amaçlanmıştır.

Toplam alanı 15.000 m² olan projede yaklaşık 1350 seyirci kapasiteli kapalı portatif tribün yer almaktadır. Kamu kaynaklarını doğru kullanmak adına maliyet ve ihtiyaç analizi yapmak ve çağın gerektirdiği imalat teknolojilerine projede yer vermek hedeflenmektedir. Projede yer alan futbol sahasında gerçekleşmesi hedeflenen karşılaşmaların yoğunluğu gereği dört soyunma odası, kafeterya, hakem soyunma ve dinlenme odaları, kulüp odası, sağlık ve doping odası, yönetici odası, depo ve makine odası, mescit, güvenlik odası, bay, bayan ve engelli tuvaletleri yer almaktadır.

En Hızlı Sonuçlar İçin Projeleri Filtreleyin
Değerli Arnavutköylüler, sizler bu bölgenin yükünü bize teslim ettiniz. Biz bu sorumluluğun bilincindeyiz. Sizlerin güvenini asla boşa çıkarmayacağız. Gayret bizden, dua ve destek sizden başarı ise Allah’tandır. Daha güzel günlerde buluşmak dileğiyle...
  • Proje Konusu

• Mahalle

• Etiket

• Hedef Kitle

Belirtilmedi
Arnavutköy İçin Bir Fikrim Var !
Arnavutköy için bir fikriniz var ise lütfen yönledirileceğiniz web sitesinde tüm alanları eksiksiz doldurup, tarafımıza gelen bilgilerle sizinle iletişime geçeceğiz.
Bir Fikrim Var !
Arnavutköy İçin Bir Fikrim Var !