proje yılı

Yönetim ve Yaşam Merkezi Projesi

Arnavutköy Belediyesi tarafından yapılan bu proje ile; Belediye Hizmet Binası, İlçe Kaymakamlık Binası, Emniyet Müdürlüğü, Hastane, Kültür Merkezi, Nikah Sarayı, Alışveriş Alanları, Ofisler ve gezinti alanlarını bir arada barındıran kompleks yapı sistemine kavuşulacaktır. Tüm bu fonksiyonlar geniş bir meydan etrafında toplanarak ziyaretçilerin gitmek istedikleri mekanlara rahat  ve konforlu bir şekilde ulaşması sağlanılarak, ilçeye geniş bir meydan da kazandırılmıştır.

Yaklaşık 80 dönümlük alan içerisinde kurulan bu  Projede, sadece yönetim birimleri ile ele alınmayıp, aynı zamanda çeşitli sosyal ve kültürel donatıları da bünyesinde barındırarak, Arnavutköy için haftanın tüm günleri yaşayan ve kullanılan bir kampüs olması hedeflenmektedir.

Benzer Projeler
Bu kategoriye ait tüm projeleri bu alandan inceleyebilirsiniz.
Tüm Projeler
En Hızlı Sonuçlar İçin Projeleri Filtreleyin
Değerli Arnavutköylüler, sizler bu bölgenin yükünü bize teslim ettiniz. Biz bu sorumluluğun bilincindeyiz. Sizlerin güvenini asla boşa çıkarmayacağız. Gayret bizden, dua ve destek sizden başarı ise Allah’tandır. Daha güzel günlerde buluşmak dileğiyle...
  • Proje Konusu

• Mahalle

• Etiket

• Hedef Kitle

Belirtilmedi
Arnavutköy İçin Bir Fikrim Var !
Arnavutköy için bir fikriniz var ise lütfen yönledirileceğiniz web sitesinde tüm alanları eksiksiz doldurup, tarafımıza gelen bilgilerle sizinle iletişime geçeceğiz.
Bir Fikrim Var !
Arnavutköy İçin Bir Fikrim Var !