proje yılı

Arnavutköy İlçe Hükümet Konağı Projesi

Arnavutköy ilçesindeki yönetim yapılarının ortak bir alanda toplanmasına yönelik hazırlanan Arnavutköy Yönetim Merkezi projesi kapsamında Arnavutköy Hükümet Konağı Projesi hazırlanmıştır. Arnavutköy Kaymakamlığı’nın talebi doğrultusunda başlanan projelendirme çalışması, projenin bulunduğu adada yer alan diğer kamu yapılarıyla görsel bütünlüğünün de uyumlu olması adına tarafımızca gerçekleştirilmiştir.

Arnavutköy ilçesi Taşoluk 6671 ada 8 parselde hazırlanan projenin toplam alanı 15.300 m² dir. Mülkiyeti Maliye Bakanlığı’nda bulunan 6671 ada 8 parselin tahsisi alınmış ve İç İşleri Bakanlığı tarafından da 2015 yılı hükümet konakları yatırımları kapsamına dâhil edilerek 2016 yılı içinde inşa sürecine geçilmesi hedeflenmiştir.

Arnavutköy ilçesi Hükümet Konağı Projesi Arnavutköy Kaymakamlığı’nın ihtiyaç programı doğrultusunda şekillendirilmiş ve Proje kapsamında yaklaşık 13.788 m² lik bir toplam inşaat alanı öngörülmüştür.

Arnavutköy Hükümet Konağı Projesi Kapsamında yer alan Fonksiyon Alanları;

• Kaymakamlık Makamı,
  • İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü,
  • İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,
  • İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı,
  • İlçe Tapu Müdürlüğü,
  • İlçe Kadastro Şefliği,
  • İlçe Mal Müdürlüğü,
  • İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü,
  • İlçe Nüfus Müdürlüğü,
  • İlçe Sağlık Müdürlüğü,
  • Toplum Sağlığı Merkezi
  • Arşiv Alanları vb. Alanlar
Benzer Projeler
Bu kategoriye ait tüm projeleri bu alandan inceleyebilirsiniz.
Tüm Projeler
En Hızlı Sonuçlar İçin Projeleri Filtreleyin
Değerli Arnavutköylüler, sizler bu bölgenin yükünü bize teslim ettiniz. Biz bu sorumluluğun bilincindeyiz. Sizlerin güvenini asla boşa çıkarmayacağız. Gayret bizden, dua ve destek sizden başarı ise Allah’tandır. Daha güzel günlerde buluşmak dileğiyle...
  • Proje Konusu

• Mahalle

• Etiket

• Hedef Kitle

Belirtilmedi
Arnavutköy İçin Bir Fikrim Var !
Arnavutköy için bir fikriniz var ise lütfen yönledirileceğiniz web sitesinde tüm alanları eksiksiz doldurup, tarafımıza gelen bilgilerle sizinle iletişime geçeceğiz.
Bir Fikrim Var !
Arnavutköy İçin Bir Fikrim Var !