proje yılı

Arnavutköy Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM)

OPERASYON MERKEZİ

TAMP kapsamında, destek çözüm ortağı olduğumuz çalışma gruplarını temsil eden müdürlük temsilcilerine ilave olarak

ilçede faaliyet gösteren kurumlardan ihtiyaç anında birer temsilcinin bulunduğu ve 24 saat esasına göre vardiyalı olarak afetin etkisi kalmayıncaya kadar çalışmalarına devam eden teknolojik olarak tam donanımlı (telsiz, telefon, bilgisayar, fax, uydu telefonu, canlı yayın monitörleri vb.) merkezdir.

KOMUTA MERKEZİ

Afet ve acil durum meydana geldiğinde, Başkan veya yerine görevlendireceği Başkan Yardımcısı başkanlığında, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri veya temsilcilerinden oluşan merkezdir. Bu merkez birimlerin en üst amirlerinden oluşur ve aynı zamanda afet koordinasyon kuruludur. İlçe düzeyinde gerçekleşmiş afet ile ilgili tüm kararların alındığı, tüm bilgilerin toplandığı yerdir.

Benzer Projeler
Bu kategoriye ait tüm projeleri bu alandan inceleyebilirsiniz.
Tüm Projeler
En Hızlı Sonuçlar İçin Projeleri Filtreleyin
Değerli Arnavutköylüler, sizler bu bölgenin yükünü bize teslim ettiniz. Biz bu sorumluluğun bilincindeyiz. Sizlerin güvenini asla boşa çıkarmayacağız. Gayret bizden, dua ve destek sizden başarı ise Allah’tandır. Daha güzel günlerde buluşmak dileğiyle...
  • Proje Konusu

• Mahalle

• Etiket

• Hedef Kitle

Belirtilmedi
Arnavutköy İçin Bir Fikrim Var !
Arnavutköy için bir fikriniz var ise lütfen yönledirileceğiniz web sitesinde tüm alanları eksiksiz doldurup, tarafımıza gelen bilgilerle sizinle iletişime geçeceğiz.
Bir Fikrim Var !
Arnavutköy İçin Bir Fikrim Var !